با میزبانی شایسته شهرداری بوئین زهرا؛ جلسه مجمع شهرداران استان قزوین در شهرداری بوئین زهرا برگزار شد

همزمان با دومین روز از کنگره ملی 3000 شهید استان قزوین، شهرداری بوئین زهرا برگزار نمود: آئین رونمایی از دو پروژه “المان شهداء و تندیس شهید مدافع حرم الیاس چگینی”
ارائه گزارش عملکرد یکساله شهرداری بوئین زهرا توسط دکتر غیاثوند در میعادگاه نماز جمعه

جلسه مجمع شهرداران استان قزوین با حضور 21 نفر از شهرداران شهرهای استان قزوین، زاهدپور مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری و رضا طاهری مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان با میزبانی شایسته شهرداری بوئین زهرا برگزار گردید. در این جلسه ابتدا دکتر حسین غیاثوند شهردار بوئین زهرا ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به شهرداران شهرهای استان قزوین و تبریک هفته وحدت و هفته گرامیداشت بسیج و تقدیر از مشارکت فعالانه مجموعه شهرداری های استان در برگزاری کنگره 3000 شهید استان قزوین، اظهار نمود: شهر بوئین زهرا از سال 1355 دارای شهرداری شده است و تاکنون نیز 20 شهردار سکان هدایت شهرداری بوئین زهرا را بر عهده داشته اند که بنده بیستمین شهردار شهر بوئین زهرا هستم.

وی ادامه داد: شهرداری بوئین زهرا از زمان استقرار تاکنون فراز و فرودهای زیادی را سپری کرده است اما در حال حاضر شهرداری بوئین زهرا با استقرار آرامش و کار و تلاش و روحیه جهادی در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته است.

شهردار بوئین زهرا در ادامه با تاکید بر اینکه ظرفیت های بسیار بالایی در مجمع شهرداران استان قزوین وجود دارد، گفت: مجمع شهرداران استان نبض تپنده و موتور محرک حوزه مدیریت شهری استان قزوین محسوب می گردد.

این مقام مسئول یادآور شد: می توان از ظرفیت شهرداران در جهت رشد، توسعه و ارتقاء استان استفاده و بهره ای بیشتر برد.

وی افزود: در شرایط اقتصادی ویژه ای که کشور تجربه می کند به ویژه شرایطی که شهرداری ها با آن دست به گریبان هستند، می طلبد که همکاری و هم افزایی بیشتری در بین شهرداران برای استفاده از ظرفیت و تجربه های مشترک وجود داشته باشد.

غیاثوند با یادآوری افزایش چند برابری هزینه های اجرای پروژه های مختلف شهری، تصریح کرد: با توجه به انتظارات به حق شهروندان و کاهش شدید درآمد شهرداری ها از ناحیه ساخت و ساز و عوارضات و کاهش شدید کمک های دولتی، ضرورت دارد که مدیران ارشد استان همراهی و حمایت های بیشتری را از مدیران شهری داشته باشند.

این مقام مسئول بیان داشت: در شرایط سخت فعلی شهرداران امکان پاسخگویی به مطالبات به حق و ضروری شهروندان را ندارند. لذا شهرداران باید با تعامل و همکاری و همفکری بیشتر راهکارهای مناسبی را برای برون رفت از شرایط فعلی اتخاذ و پیدا نمایند.

غیاثوند ضمن تقدیر از تلاش و پیگیری های معاونت عمرانی و دفتر امور شهری استانداری قزوین گفت: موضوع تغییر و بازنگری در چگونگی تخصیص ارزش افزوده با توجه به گسترده بودن شهرهای کوچک در استان قزوین از طریق مراجع قانونی برای ادامه خدمت رسانی به شهروندان از اهمیت و ضرورت بسیار بالایی برخوردار است.

شهرداری بوئین زهرا بیان کرد: تخصیص قیر یارانه ای برای شهرداری ها بخصوص برای بهسازی و اجرای روکش آسفالت محور های تزانزیتی از اهمیت بالایی برخوردار است و همچنین بحث تسهیل در فرایند واگذاری اراضی به پروژه های عام المنفعه از مطالبات به حق شهروندان است.

وی سپس با اشاره به برنامه های شهرداری های استان قزوین برای استفاده از ظرفیت های منطقه ای جهت ایجاد درآمد پایدار گفت: برخورد دوگانه حوزه صنعت و معدن در موضوع برداشت مصالح بین بخش خصوصی و شهرداریها یکی از موضوعاتی است که می بایست مدیریت ارشد استان در این خصوص ورود پیدا کنند.

 در ادامه جلسه خانم مهندس زهرا رحیمی رئیس شورای اسلامی شهر بوئین زهرا با بیان اینکه شهروندان بوئین زهرا به مهمان نوازی شهره هستند، اظهار کرد: بنده به نمایندگی از طرف تمامی شهروندان بوئین زهرا به تمامی مهمانان و شهرداران که مسئولیت خطیر خدمت رسانی به مردم را بر عهده دارند، خوش آمد عرض می کنم.

وی ادامه داد: با تمامی خدمات و فعایت های انجام شده در حوزه مدیریت شهری به نظر می رسد که بحث ساماندهی و زیباسازی ورودی شهرها نیازمند توجه بیشتر است.

رحیمی افزود: ورودی شهر در واقع پیشانی و معرفی کننده شهرها محسوب می گردند. لذا اگر ورودی ها زیبا و جذاب باشد، خاطرات خوبی را در ذهن مسافران به یادگار می گذارد.

رئیس شورای اسلامی شهر بوئین زهرا گفت: نورپردازی یکی از مباحث مهم در سیمای شهری و ایجاد روحیه شور و نشاط و امید در شهروندان محسوب می گردد. لذا باید در این خصوص فعالیت های بیشتری صورت بگیرد.

رحیمی خاطر نشان کرد: یکی از دلایل اینکه گردشگران در شهرها کمتر توقف می کنند، عدم جذابیت های لازم بخصوص در نورپردازی شهرهاست.

وی در خصوص توزیع اعتبارات ارزش افزوده گفت: با توجه به کاهش شدید اعتبارات دولتی بخصوص اعتبارات ارزش افزوده، شهرهای زیر بیست هزار نفر دچار بحران شده اند و همین امر موجب کاهش ارائه خدمات به شهروندان و در نتیجه افزایش مهاجرت شده است. لذا باید تجدید نظر اساسی در خصوص شاخص های توزیع اعتبارات ارزش افزوده صورت بگیرد.  

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا عبارت امنیتی زیر را وارد نمایید *